Lajme

Caption placed here

Rikthehet klubi futbollistik “Sharri”

Pas një kohe ku KF. “Sharri”nga Hani i Elezit kishte shuar aktivitetin e saj për shkak të disa problemeve, dje 22 korrik është bërë një debutim i fuqishëm i kësaj ekipe. Ata dje përmes një organizimi kanë treguar mbi punën e tyre për ta rikthyer klubin “Sharri” në arenën e futbollit kosovar. Kryetari i KF “Sharri”, Nusreti Shiti u shpreh...
Read More

Aktivizohet KF Sharri

Klubi futbollistik “Sharri” formohet në pjesën e dytë të vitit 1973 me iniciativë të z. Memet Bushi si klub i punëtorëve të fabrikës së Çimentos dhe fëmijëve të tyre dhe rinis së qytetit , dhe në shtator të vitit 1973 si klub i regjistruar fillon edhe garat zyrtare. Gjenerata e parë 1973/74 që ka veshur fanellën e klubit ;Sahit Ramadani,Xhavit...
Read More